Harta site-ului
Ajutor
Asociația utilizatorilor de apă pentru irigații Coșnița are un nou director
Asociația utilizatorilor de apă pentru irigații Coșnița are un nou director

La data de 19 mai, Asociația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Coșnița (AUAI) și-a ales un nou director. În urma concursului, doamna Mariana Abaturov a fost declarată câștigător și aleasă în funcția de director. Din 2013 până în prezent dna Mariana a exercitat funcția de contabil-șef al asociației din Coșnița. La ședința respectivă, pe lângă membrii asociației au participat și reprezentanții Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova).
La concursul organizat de AUAI „Coșnița” au fost admiși trei candidați. În cadrul ședinței de concurs, au fost analizate CV-urile candidaților, răspunsurile oferite la întrebările primate din partea comisiei de evaluator. În urma unei analize minuțioase a dosarelor participanților, membrii Consiliului au trecut la procesul de evaluare, acordând punctaje concurenților în funcție de anumite criterii. Înm final, cel mai mare scor l-a acumulat dna Mariana Abaturov, originară din satul Coșnița, raionul Dubăsari, care este licențiată în finanțe și bănci.
Funcția de director pentru dna Mariana este cunoscută, odată ce în anul 2019 a asigurat pentru câteva luni interimatul funcției date. Anterior activității în asociație, dna Abaturov a lucrat și în cadrul Băncii de Economii din localitate.
Membrii Consiliului de Administrare al AUAI „Coșnița”, precum și reprezentanții FDD Moldova au apreciat activitatea în asociație a dnei Abaturov ca fiind una responsabilă și proactivă. Aceștia au felicitat noul director al asociației, care din 01 iunie curent va accede în noul rol.
Noul director al AUAI Coșnița a asigurat prezența că va depune toate eforturile pentru asigurarea unui management eficient în prestarea serviciilor de calitate membrilor asociației.
Dna Abaturov a mulțumit tuturor celor prezenți pentru susținerea acordată, în special actualului director al AUAI „Coșnița”, dlui Nicolae Russu, exprimându-și recunoștința pentru toată dedicația sa în cadrul asociației, dar și suportul acordat personal în procesul de lucru.
Sursa: Asociația-Utilizatorilor-de-Apă-pentru-Irigații-Coșnița
Redactat: Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Asociația utilizatorilor de apă pentru irigații Coșnița are un nou director - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta